Kinderboeken

Het schrijven van kinderboeken brengt mij terug naar mijn kindertijd. Hoe leuk en leerzaam kun je een boek maken dat kinderen laat meedenken, maar ook even alles laat vergeten wat ze overdag hebben meegemaakt in hun drukke leventjes?

Van schriften helemaal vol met verhalen schrijven als kind, tot het verwezenlijken van een compleet boek nu ik volwassen ben.
Zo is de kinderboekenreeks van Beertje Juul ontstaan als geschenk voor mijn petekind Julia. Het is geschreven met de boodschap dat iedereen, ook volwassenen, zich weleens verloren voelt in deze grote wereld. En wat is het dan fijn dat anderen ook hun best doen om jou in je waarde te laten en te zoeken naar een oplossing om samen verder te kunnen.

Een ander boek ‘Spelen zonder computer’ is gemaakt met een hele andere doelstelling. Een maatschappelijk verantwoord boek met spelletjes voor binnen en buiten om de schermpjes waarop vele kinderen kijken, even te laten voor wat ze zijn.

Heb jij nou ook een idee en weet je niet goed hoe en wat te schrijven? Laat mij jouw werk verwoorden, zodat we samen een mooi resultaat op papier kunnen zetten. Jouw eigen boekexemplaar in handen is al het grootste cadeau! Voor meer informatie bel naar
06 18567310 of mail naar info@ellesschrijft.nl

Het boek Spelen zonder Computer in een ANWB reiswinkel