Scripts

Al mijn hele leven trok ik mezelf terug om emoties de vrije loop te laten en deze om te zetten in woorden. Zonder erbij na te denken, schreef ik hele verhalen op papier. Deze verhalen waren er niet alleen om gelezen te worden. Deze moesten bekeken en beleefd worden, omdat er een boodschap in verborgen ligt. Mijn boodschap.

Scripts van drama tot thriller

Fascinerend, zoveel verschillende mensen op deze wereld, zoveel verscheidenheid, maar ook ieder met een eigen verhaal. Deze verhalen kunnen uitvergroot of kleiner gemaakt worden, helend of destructief werken, lelijk of mooi gevonden worden, maar hoe het ook bekeken wordt, er zal niets aan diepgang of creativiteit ontbreken.

In welk genre ik de film schrijf, ligt niet alleen aan de vraag van de opdrachtgever, maar ook aan het thema of onderwerp. Dit moet herkenbaar en voelbaar zijn. Ik houd van schrijven met een twist, het overbrengen van de juiste menselijke emoties, maar ook met vleugjes humor die ons op de been houden. Spanning en sensatie op het grote doek is natuurlijk heel mooi, maar schroom niet om mij te contacteren voor rustige, integere verhalen.

Een goed script is pas af in samenwerking met een regisseur en/of producent die de woorden van het papier af ziet spatten. Ik ben er om het levendig te maken door de boodschap van het verhaal over te brengen naar de kijker. Een script is altijd in beweging, de filmmakers ademen het scenario en de film…De film leeft.