Teksten op maat

Geef mij enkele woorden, zinnen of een korte uitleg wat ik voor jou kan doen. Is er iets wat jij hebt meegemaakt, waardoor de dingen zo zijn gelopen zoals ze zijn gegaan. Wil je vergeving of begrip? Wat wil je verduidelijken of juist omarmen? Wil je de ander zeggen dat het je spijt, dat je van de ander houdt of vraag je misschien wel om vergeving?

Verleg je grenzen en laat mij je helpen jouw woorden op papier te krijgen. Ik zal dit integer, naar waarheid en in overleg voor jou verwoorden. Dit kan ik in de vorm doen van een gedicht, (levens) verhaal, brief of korte film. 

Gedicht: Jouw gedachten met jouw diepste gevoelens zijn het waard om te delen. Ze mogen gehoord, beleefd en gezien worden. Het hoeft geen lang verhaal te zijn, het hoeft niet perfect te zijn, maar het zijn wel jouw zinnen die rijmend en passend over het papier vliegen. Jouw emoties in een prachtig jasje. Laat mij jouw beleving op papier zetten en stuur het naar je dierbare (n) toe. Ik zorg dat jij in jouw beste vorm wordt neergezet met de boodschap als de kern van het gedicht.

Levensverhaal: Wat maakt jou zo uniek, waarom denk je dat jouw verhaal niet net zo bijzonder is als dat van iemand anders? Waarom stuur je jouw verhaal niet de wereld in en laat je anderen het lezen en ontvangen? Wie weet wacht er iemand op jouw bijzondere gebeurtenissen. Stuur mij jouw belevenissen en samen komen wij tot een prachtig resultaat. Of je nu de keuze maakt voor een kort of lang levensverhaal, de optie is altijd aan jou.

(E-) Brief: Waarom zou je niet jouw hart laten spreken via een brief? Praten hoeft niet voor iedereen heel makkelijk te gaan, maar ook schrijvend kan het lastig zijn om gevoelens te delen. Om te zeggen dat je iemand mist, contact wilt, van iemand houdt en meer. Wat heeft je pijn gedaan? Is er iemand ziek, herstellende of heengegaan, wat zie je bij de ander, wat houdt jou tegen om de woorden niet uit te spreken die wij geleerd hebben om te communiceren? Laat mij vanuit jouw hart spreken en jouw schrijvende hand zijn.

Korte Film: Wil je graag een filmpje maken om het ijs te breken, herinneringen te herleven of om jouw boodschap visueel over te laten komen? Dan zorg ik voor een kort script en maken we het ideale filmpje voor jou.