Teksten

Grenzen in jezelf kunnen beperkend werken, omdat ze vaak zijn ontstaan vanuit angsten. Angst om iemand kwijt te raken, angst om iemand te kwetsen, zelfs angst om te zeggen dat je van iemand houdt. Een gecreëerde chaos in jezelf. 

Er zijn al zoveel obstakels waar we rekening mee moeten houden, waar we tegenaan lopen, waar we overheen willen stappen. Laat mij je dan helpen met het grenzeloos delen. Het delen van je diepste gevoelens voor iemand. Wat voel je voor die persoon, wat wil je zeggen? Het delen van verdriet. Wat is er gebeurd waardoor je zoveel verdriet hebt, hoe voel jij je bij deze situatie, wat wil je veranderen? Heb je spijt, wat is er nog nooit uitgesproken, wat wil je oplossen, goedmaken, duidelijk maken, tonen?

Misschien ben jij niet de juiste persoon om confrontaties aan te gaan, maar wil je wel graag iets uitpraten, mededelen of je eindelijk eens uiten. En wellicht vind je het schriftelijk fijner om een eerste stap te zetten. Is er iemand aan wie jij wilt vertellen hoe belangrijk hij of zij altijd voor je is geweest, maar kom je niet uit je woorden? Deel mij jouw verhaal.